Anmeldelser

TilbagemeldingerDet er simpelthen så dejligt, når jeg får en besked fra en som har læst HESTEDRØMME Jeg bliver virkelig så glad over, at man gider tage sig tid til at skrive til mig.

Herunder er der forskellige tilbagemeldinger fra børn og voksne. Voksen


"En super god børnebog som alle børn bør have mulighed for at læse selv eller sammen med en voksen, synes den giver anledning til en god snak med børn omkring mange emner som børns forhold til dyr, det fællesskab der kan være omkring dyr og så meget andet. Men også berører den svære snak omkring det at miste det kan også være i forhold til en god ven."


“Den er meeeega go mor, håber der kommer en 2’er og en 3’er og en 4’er og og og...”


"x har i aften læst 1.kapitel i din bog - han er ellers ikke så begejstret for at læse skønlitteratur, men den var så nem og ligetil for ham at læse. At du på bagsiden har skrevet at den også er for hestedrenge - hold da op, hvem andre end dig, tænker at der også er den slags drenge - fantastisk Mette."


Fra snak med to piger efter de havde læst HESTEDRØMME:… "Vi kan godt lide, at bogen ikke kun er om heste, men at det også er om Tines far, der er død. I Sigge bøgerne er det kun heste og ikke andet, og alt går godt. Vi synes at bogen har noget mere, og at Tine tror på at alt nok skal gå, når hendes far er deroppe i himlen og holder øje. Vi kunne godt lide tanken om, at Tine tror hendes far vil tage sig af Superman (ponyen), hvis den døde. Vi synes heste og andre dyr trøster en, når man er ked af det og sørger for at man bliver glad igen, ligesom i bogen."


"Hej Mette. Jeg vil bare sige dig tusind tak for din lille hilsen til min datter Josefine. Hun blev meget glad for både bogen og hilsenen. Hende og jeg hygger os med at læse bogen "


"Hej Mette. Din bog er fantastisk. Vi glæder os til en 2'er. Min datter er fuldstændig opslugt. Hun læser og læser . Jeg lagde ud med at læse lidt ,og nu har hun selv læst den to gange. Har aldrig oplevet hende have så stor læselyst før. Vi er fan."


Mor til pige på 11 år. "Da min datter havde fået læst bogen op, var hendes kommentar: “ jeg håber sandelig at der er en 2’er” Så herhjemme håber vi på en fortsættelse 😊


" Mor til pige på 11 år Hun var vild med den . Læste den højt for mig. Har spurgt om der ikke kommer flere . Den var lige tilpas for hende at læse højt og hun skal til og starte i 5.klasse."


"Karla har fået din bog, og hun synes, den er mega god😊.… Som hun siger: Mormor, tror du, der kommer en nr. 2. Jeg elsker serier."


"Det er vel nok en sød bog du har skrevet “sød” er måske ikke det rigtige ord ... og så alligevel. Den er fyldt med pigedrømmene/hestedrømme .. en lille tænksom pige Tine... Mange hestepiger kan garanteret relatere til disse drømme om at gå til ridning ... fin skrevet. Nem læst.. læsevenlig. Og man er nu spændt på næste bog .. om den dejlige Superman kommer sig ?"