tusind tak for fire fede sæsoner

TALENT TEAM MIDTDet er nu fire sæsoner siden vi startede Talent Team Midt, og det har været en fantastisk og lærerig rejse for mig og forhåbentlig også for rytterne🤸🦄.


Jeg startede teamet for fire år siden med et mål om at være med til at give nogle unge mennesker noget mere læring omkring heste og ridning, samt give dem et fællesskab, så de kunne have nogle at nogle at sparre med, og mødes med f.eks. til stævner. Det syntes jeg er lykkedes ret godt ud fra min egen vurdering i hvert fald 🤣

Det hele var med tanke til min datter, som hver dag red sammen med sin mormor og mig. Ikke at der på nogen måde er noget galt i det, men jeg ønskede et fællesskab mere for hende😍🤗.


Det de unge mennesker har snakket mest om, der var vigtigt at holde ved gennem årene, var den fælles morgensamling hver gang, hvor de på skift fortalte deres underviser og mig om, hvordan det var gået siden sidst, og hvilke udfordringer de havde stået med. Det betyder så meget at opdage, at andre faktisk bøvler med det samme, og vide at man ikke er ”alene”.


🤩 Vi har haft afholdt virkelig mange aktiviteter under vejs. De ting, der står tydeligst i min erindring, er nok lejrene, hvor der har været tid til at hygge og lære hinanden at kende, men også at fylde dagene ud med rigtig mange lærerige ting og samtaler.

💪 Af faste undervisere gennem årene har vi haft Veronica Rauch, Pernille Lyager og Mathilde Hejer Kristensen. Rebekka har været teamets faste fysioterapeut i flere sæsoner, hvilket virkelig gav et løft til rytterne, så de blev mere bevidste om, hvor meget deres krop og styrke betyder for hesten. Tusind tak til jer alle


🙏 Og tak til alle de folk der har budt ind med oplæg, sponsorting og penge. Det har været så vildt og har været med til at gøre det hele meget bedre.


❤️ Men nu er tiden inde for mig til at slippe teamet. Måske vil en anden overtage? Eller også lukker vi det ned pt. Min datter og jeg har lært så mange at kende igennem teamet, også forældre, så vores hestevennekreds er vokset helt enormt via teamet, og det har været en stor gave for os. Tak for alle jer 😃 🙏😍


De kommende dage vil jeg dele billeder fra årenes løb i stories 😃


Hilsner fra Mette Damm Bak